Over LAUKO

Onze missie

Als jong en dynamisch bedrijf hebben wij eindeloos veel energie waarmee we in marketing-gerelateerde vraagstukken duiken. Onze missie is om andere jonge bedrijven te helpen aan het vormgeven van een persoonlijke online identiteit en hulp te bieden bij het promoten hiervan. Hiervoor combineren wij technische kennis met creativiteit. Wij volgen de laatste trends om het jou eenvoudig en overzichtelijk te houden.

Onze visie

Wij geloven dat succes voor een groot deel wordt bepaald door een sterke online identiteit. Van nature zijn onze klanten voor een groot deel afhankelijk van mond-tot-mond reclame, wat wij ook als één van de belangrijke marketingkanalen zien. Maar wat jij voor potentiële klanten kan betekenen? Deze informatie geven wij voor jou online weer, om een betrouwbare en solide indruk te geven van jouw mogelijkheden!

Waar wij voor staan

Web Design

Wij maken strakke designs en maken hiervoor gebruik van de richtlijnen vanuit Google Material Design. Hiermee realiseren wij intuïtieve, herkenbare designs die vetrouwd, fris en modern aanvoelen.

Grafische vormgeving

Visitekaartjes, logo’s, posters of een complete huisstijl? Wij meten een stijl aan die bij jou past en verwerken die stijl in de website. Zo zorg je dat je goed voor de dag komt!

Mobile Design

Meer dan 51% van de websitebezoeken komt vanaf mobiele apparaten. Wij realiseren websites die er op de PC, mobiel en tablet strak uit zien!

Search Optimization

Wij realiseren websites die indexbeer zijn door Google waardoor je meer bezoekers trekt naar jouw nieuwe website. Indien gewenst, passen we onze unieke SEO strategie toe.

Privacy

Ieder bedrijf is verplicht om te voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. Hierbij komen vaak (digitale) beveiligsmaatregelen kijken. Wij adviseren jouw onderneming en bouwen sterk beveiligde websites zodat gegevens veilig zijn.

Connectiviteit

Wil je graag je e-mailserver bij Google zodat je alle voordelen van een zakelijk G-Suite account kan benutten? Wij denken graag mee en stellen een softwarepakket samen wat voor jou werkt!

Ons enthousiaste team

Laurens Koop

Oprichter

Master student Data Science & Marketing Analytics aan de Erasmus Universiteit. Combineert graag universitaire kennis met de praktijk om jouw bedrijf te laten groeien.

Jelle Leeuw

Grafische vormgever

Creatieve geest die iedere keer weer weet te verrassen met prachtige ontwerpen voor logo’s, visitekaartjes, posters en veel meer!